PASII PROGRAMULUI

PROGRAMUL METABOLIC-BALANCE

Un studiu actual publicat in „Journal of Nutrition and Metabolism“ dovedeste ca: Programul de reglare a metabolismului – metabolic balance® este un program extrem de eficient pentru scaderea in greutate, care are o influenta pozitiva atat asupra sanatatii, cat si asupra calitatii personale a vietii.

In revista „Journal of Nutrition and Metabolism“, unul dintre liderii revistelor medicale de specialitate, a fost publicat la sfarsitul lunii decembrie 2010 un studiu independent al Institutului Hochrhein cu privire la eficienta programului de reglare a metabolismului – metabolic balance®. Studiul a fost realizat in colaborare cu Institutul pentru Managementul Calitatii si Medicina Sociala al Clinicii Universitare Freiburg. Rezultatele studiului arata in mod clar, ca cei supraponderali reusesc sa-si reduca in mod extrem de eficient greutatea cu metabolic balance® si, in plus, sa o pastreze pe termen lung. Mai mult, pe omenii de stiinta i-a surprins imbunatatirea evidenta a analizelor de sange a participantilor la studiu, cat si declaratiile acestora cu privire la imbunatatirile evidente ale calitatii vietii in ceea ce priveste sanatatea.

http://www.hindawi.com/journals/jnme/2010/197656/

 

237-lose-weight-2

“Un om intelept ar trebui sa ia in considerare faptul ca sanatatea este cea mai mare binecuvantare umana, si sa invete cum propriul sau gand poate influenta evolutia bolilor sale.”Hipocrate

pasul-1

DISCUTIA CU MEDICUL NUTRITIONIST

  • Evaluarea starii de sanatate: Se poarta o discutie cu medicul nutritionist,prin care se va evalua starea actuala a sanatii pacientului si medicatia pe care o ia.
  • Evaluarea stilului de viata:-constatare,adaptare.
  • Evaluarea metabolica: BIA-Bio-Impedance Analisis- cu ajutorul acestei invetigatii se poate determina compozitia corporala(hidratare,masa musculara,masa grasa,masa osoasa,grasime viscerala) si varsta metabolica. Ea ne furnizeaza informatii deosebit de importante despre starea de sanatate,cat si despre riscul de imbolnavire.
  • Prezentarea programului de reechilibrare metabolica Metabolic Balance®
pasul-2

ANALIZE SPECIALIZAE DE LABORATOR

Vi se va inmana un set de analize de sange foarte complex, prin care vom evalua starea actuala a sanatatii dumneavoastra si ne va permite sa facem o estimare a riscului de imbonavire.

pasul-3

INTOCMIREA PLANULUI INDIVIDUAL DE NUTRITIE

Planul individual de nutritie se realizeaza in baza anamnezei complete si a buletinului dumneavoastra de analize. Aceste informatii sunt extrem de importante in emiterea planului, deoarece in baza lor determinam exact acele alimente de care corpul dumneavoastra are nevoie pentru a se reechilibra metabolic, ceea ce va determina reglarea greutatii corporale si imbunatatirea starii de sanatate.

pasul-4

APLICAREA PLANULUI INDIVIDUAL DE NUTRITIE

Veti primi planul dumneavoastra individualizat si veti fi insotit pe parcursul a 6 luni de catre un medic,consilier atestat Metabolic Balance® ,care va va ajuta sa va acomodati la noul stil de viata intr-un mod controlat si eficient.

 

PROGRAMEAZA-TE