TESTIMONIALE

TESTIMONIALE

Suntem o familie de pensionari, 69/63 ani. In anul 2010, ne-am dat seama ca este necesar sa ne facem ordine in modul de alimentatie. Spre norocul nostru, am cunoscut-o pe Dna. dr. Ana Maria Stoica care ne-a prezentat programul „Metabolic balance”. Asadar, am inceput sa-l aplicam, cu rigurozitate, sub supravegherea permanenta a Dnei doctor. Nu dupa mult timp au aparut si rezultatele. Am inceput sa ne simtim mult mai bine, sa scapam de kilogramele in plus si chiar de medicamente. Cam la un an, ne-am dat seama ca medicamentele pentru tensiune nu ne mai sunt necesare. Ne-am monitorizat tensiunea, timp de o luna, perioada in care nu am mai luat medicamente si am observat ca tensiunea era foarte buna. De atunci, nu am mai luat medicamente si mergem anual la controlul cardiologic. Totodata, greutatea corporala s-a stabilizat si se mentine in limitele prescrise, pentru un corp sanatos. Sotia a slabit, in trei luni, 11 Kg, avea 82 Kg si a ajuns la 71, iar eu ma mentin la 73 Kg.

Ne-am obisnuit cu acest sistem de alimentatie si ne simtim foarte bine. Important este sa ai incredere in program si sa ai vointa in a-l respecta cu rigurozitate.

Fam Zota
Pensionari

Despre programul metabolic balance pot spune:

-functioneaza dar trebuie sa fi corect si sa respecti indicatiile date

-ar trebui privit  ca pe un stil de viata si nu ca pe un regim medical impus, iar regulile stabilite sa fie de fapt cai de urmat de catre fiecare, in ideea de a avea un mod de viata mai bun…

-dincolo de efectul de “pierdere in greutate”, efectele complementare se simt…

-felicitari d-nei doctor Stoica Ana-Maria …este o persoana cu totul deosebita.

Catalina C.
Economist

Vestibulum sed placerat sapien. Nunc non accumsan urna, quis adipiscing nisi. Mauris vehicula neque ligula.

Matthew Jeans
Marketing